Телефон для зв’язку
+38 (097) 222 77 79
Записатись на візит
Меню

Останні квартири в ЖК City Park в Ірпені

11 Березня 2024

 

Щоранку бачити з вікна сосновий ліс та парк, гуляти з дитиною у двір-парку під будинком, а щовечора вечеряти в новому закладі та користуватись зручними сервісами біля дому. Все це про життя в парковому проєкті від Будівельної групи Синергія — ЖК City Park.

 

Останній будинок комплексу був зданий в 2023. Зважаючи на престижну локацію поруч з Центральним парком Ірпеня та розвинений район — квартир тут залишається все менше. Розповідаємо, що ви можете купити в ЖК City Park:

  • 1 однокімнатна, площею 44,8 кв.м та ціною 38 500 грн/кв.м
  • 5 двокімнатних, площею від 58,6 до 62,6 кв. м та ціною від 35 000 грн/кв.м
  • 4 трикімнатних, площею від 80,1 до 81 кв. м. та ціною від 30 500 грн/кв.м
  • 12 трикімнатних дворівневих квартир, площею від 77,7 до 123 кв.м. та ціною від 26 000 грн/кв.м

Перші поверхи будинків відведено під комерційні приміщення для повноцінної внутрішньої інфраструктури. Тут вже працюють супермаркет АТБ та експрес-маркет box, центр кінезітерапії, відділення Укрпошти, численні кав’ярні та аптеки, дитячий садок та ігрова кімната, салони краси та різноманітні крамниці.

Крім цього в пішій доступності — розмаїття закладів для занять спортом, розвитку та відпочинку. Адже ЖК розташований у “новому центрі” Ірпеня. Так його називають містяни недарма, адже в районі можна знайти все: від ресторанів, супермаркетів та спортивних клубів до коворкінгів та дитячих садочків.

У комплексі забудовник реалізував закритий двір-парк з інноваційним дитячим майданчиком, воркаут-зоною та продуманим озелененням — дорослими соснами, платанами та каштанами Briotti, багаторічними рослинами, квітучими галявинами та злаками.

Придбати готові квартири в комплексі можна за державними програмами єОселя та сертифікатами єВідновлення. При 100% оплаті квартири в цьому комплексі, ви економите від 3% від вартості вашого житла, адже всі витрати на оформлення угоди бере на себе забудовник. Акція діє на 10 перших проданих квартир.

Замовити зворотній дзвінок