Телефон для зв’язку
+38 (097) 222 77 79
Записатись на візит
Меню

Чому Синергія обирає українського виробника дитячих майданчиків для мешканців ЖК Сіті Парку

27 Листопада 2023

 

Будівельна група Синергія облаштовує прибудинкові території за найвищими стандартами

 

Цінності Синергії

Синергія звертає особливу увагу на створення внутрішніх дворів таким чином, аби мешканці відчували там себе в гармонії, спокої та могли відпочити від турбот життя у місті. Разом з тим для дітей створюються умови для розвитку, фантазій та соціалізації.

Керівництво Синергії та особисто співзасновник Ігор Оверко довго обирали виробника, що створив би такі дитячі майданчики для наших ЖК, що відповідають нашим цінностям та концепції.

2

Унікальний двір-парк в ЖК City Park в Ірпені

“Внутрішній двір – це не просто зона біля будинку. Це таке місце сили, де проводять час дорослі й малі, щоб відпочити та наповнитися енергією. Ми хочемо, аби наші мешканці відчували себе в безпеці та гармонії поруч зі своїм домом. Ми хочемо дати дітям простір для гри, який вони зможуть використовувати для власного розвитку, фантазії та дитячої дружби” – розповідає Ігор Оверко.

 

Свідомо за українське

На щастя, підходящий виробник знайшовся – ним став Hip Park. Це український бренд, що працює за міжнародними стандартами та вже представляється за кордоном, у Фінляндії.

Для створення дитячих ігрових майданчиків, що розташовані у Сіті Парку та будуються у Синергія Сіті, використовуються екологічно чисті, нетоксичні й гіпоалергенні матеріали: дерево, метал та високоякісний пластик.

При проєктуванні майданчиків фахівці Hip Park залучають допомогу педагогів та дитячих психологів, щоб створити цікавий та розвивальний простір. Дитячі майданчики розроблені таким чином, щоб давати дітям волю обирати ким бути сьогодні: супергероєм чи чарівницею, дослідником чи будівельницею.

6

Ландшафтний дизайн внутрішнього двору ЖК City Park

Плануючи ландшафтний дизайн, архітектори також звертають свою увагу на те, щоб ігрові майданчики гармонійно вписувалися у навколишню місцевість та не створювали зайвого візуального шуму.

 

Вдалий вибір

Для дитячого ігрового майданчика обрали різноманітні ігрові зони.

Велика закрита гірка на два тунелі з вежами та канатними лазалками захопить дитячу увагу на всі 100%. Поряд розташовані напівкільця, які можна використовувати як перешкоди, турніки тощо, та канат, низько натягнутий між двох опор, на якому можна тренувати рівновагу.

Родзинкою ігрового майданчика є будиночок-павучок, у який діти можуть залізти. На ньому також розташована канатна сітка, що нагадує павутиння.

7

Різноманітність гойдалок у двір-парку ЖК City Park

Обов’язковий атрибут будь-якого дитячого майданчика – класичні гойдалки, а також гойдалки з великим округлим плетеним сидінням, теж є. Місце знайдеться для всіх бажаючих погойдатися.

Сучасний елемент наших дитячих майданчиків – це 2 батути. Вони витримують користувачів до 80 кг, тож порадують навіть деяких дорослих.

Для найменших дітлахів передбачено теж багато розваг. Пісочниця облаштована багатофункціональним обладнанням, що дозволить проявити фантазію найменших її користувачів. Також є дві невеликі гірки різної висоти, гойдалка з пружиною та гойдалка, що крутиться довкола своєї осі.

 

Безпечний простір

Синергія разом із Hip Park особливо дбають про безпеку дітей:

  • використовують якісні матеріали під час виготовлення та монтування ігрових майданчиків
  • проводять своєчасний технічний огляд та заміну деталей у разі потреби
  • покривають зону дитячого майданчика каучуко-поліуретановим покриттям, що має здатність пом’якшувати удари.

8

Безпечне покриття дитячих майданчиків у ЖК City Park

До того ж, у двір-парк ЖК Сіті Парк матимуть доступ тільки мешканці та їх гості. Наразі це питання активно вирішується і в найближчому майбутньому мешканці отримають ID картки, за допомогою яких зможуть потрапляти всередину. Своєю чергою, це очікує також мешканців ЖК Синергія Сіті.

 

У дворі ЖК Сіті Парк також встановлена сучасна воркаут зона.

Купуючи квадратні метри Синергії, ви отримуєте в подарунок власний двір-парк, де ви та ваша дитина будете щасливі та в безпеці.

Замовити зворотній дзвінок