Телефон для зв’язку
+38 (097) 222 77 79
Записатись на візит
Меню

Суд зняв незаконний арешт із земельної ділянки, де будується ЖК City Park

5 Грудня 2019

 

Із земельної ділянки під будівництво ЖК Сіті Парк, на яку 20.11.19 наклали арешт, рішенням Київського апеляційного суду сьогодні зняли обтяження. 

2

 

Як вже повідомляли раніше, 25 листопада ми подали апеляційну скаргу на Ухвалу Ірпінського міського суду щодо судового рішення про арешт земельної ділянки з кадастровим номером 3210900000:01:177:0005, де будується ЖК City Park. 

Сьогодні, 5 грудня, відбулось судове засідання в Київському апеляційному суді, де розглядалась подана скарга. На судовому засіданні офіційні представники БГ Синергія надали докази неправомірності арешту вказаної ділянки.

Колегія суддів Київського апеляційного суду своїм рішенням визнала дане обтяження у вигляді арешту незаконним та скасувала його без права на оскарження. 

Дякуємо інвесторам, які проявили витримку та своїми згуртованими діями не заважали, а навпаки допомогли забудовнику, забезпечивши прозорість судового засідання. 

Ми продовжуємо оформлювати право власності для інвесторів зданої в експлуатацію першої черги ЖК City Park. Та розпочинаємо, як і заявляли, будівництво другої черги ЖК. 

Ухвала Київського апеляційного суду

Замовити зворотній дзвінок