Телефон для зв’язку
+38 (097) 222 77 79
Записатись на візит
Меню

Унікальний ігровий майданчик — вершина дитячої інфраструктури ЖК City Park — відкритий!

10 Листопада 2023

 

Дитячий майданчик в ЖК City Park швидко стає центром тяжіння мешканців: діти приходять у захват від таких атракціонів, а дорослі відзначають продумані місця для відпочинку та кафе поруч.

 

В основу ігрового майданчика лягла концепція нескінченної гри Play Hub: на огородженій території знаходяться дивовижні закриті та відкриті гірки, гойдалки, батути, лазалки, пісочниці.

1

Наповнення майданчиків продумано так, щоб діти розвивалися під час гри без нав'язаних дорослими сценаріїв — і це найважливіша відмінність від майданчиків минулого. В результаті PlayHub швидко стає центром тяжіння мешканців.

Дитина сама вибирає, чим займатися: стрибати на батуті, спритно спускатися з високої гірки, захищати свою пісочну фортецю, балансувати на сітковому мосту або збиратися з друзями в будиночку-павучку. Все залежить від дитячої фантазії, в межах якої можна бути шукачами й мандрівниками, дослідниками й чарівниками.

2

Магнітом майданчика стала креативна зона для вправлянь у спритності у вигляді павука. Це не монументальна скульптура Луїзи Буржуа, але не менш монументальний ігровий всесвіт для розвитку фантазії та сили наших найменших мешканців. 

Натуральні та довговічні матеріали ігрових зон сприяють розвитку сенсорних відчуттів, а безпечне покриття захистить дитину від травм під час гри.

Майданчик розрахований на дітей різних вікових груп, але ми впевнені, вона сподобається навіть дорослим! Для них ми підготували зони відпочинку та кафе поруч, де можна буде познайомитися і поспілкуватися з сусідами.

Ділимося з вами кадрами з першого «тест-драйву» майданчику. Судячи з щасливих облич дітей — все пройшло відмінно. Приєднуйтесь!

 

Замовити зворотній дзвінок