Телефон для зв’язку
+38 (097) 222 77 79
Записатись на візит
Меню

Звіт про хід будівництва ЖК «City Park ІІ черга» від 14 січня 2022 року.

У першому будинку продовжуємо штукатурити МЗК (місця загального користування) 10-го поверху. Завершили прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК на 9-му поверсі.

У другому будинку завершили зводити зовнішні та внутрішні стіни. Завершили монтаж вікон. Завершили заливати стяжку до 12-го поверху та продовжуємо на 13-му поверсі. Триває прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК на 11-му та 12-му поверхах. Завершили розведення комунікацій по підлогах. Встановили двері у МЗК до 16-го поверху. Завершили штукатурити МЗК. Завершили штукатурку сходів. На покрівлі поклали перший шар євроруберойду. 

У третьому будинку продовжуємо зводити внутрішні та зовнішні стіни на 12-му, 13-му та 14-му поверхах. Продовжуємо монтаж вікон на 10-му поверсі. Продовжуємо заливати стяжку у квартирах на 9-му поверсі. Проклали внутрішні комунікації у МЗК до 9-го поверху. Закінчили монтаж стояків В1, ПК та опалення.

У четвертому будинку завершили штукатурити МЗК. Рівень готовності фасадів – 95%. Завершили класти плитку на підлогу в холодних переходах, в МЗК до 16-го поверху. На покрівлі поклали перший шар євроруберойду. Завершили зводити зовнішні та внутрішні стіни, а також скління 1-го поверху. Завершили монтаж та налагодження ліфтів на всіх поверхах. Одночасно на всіх поверхах виконуємо кладку плитки на сходових майданчиках. У МЗК виконуємо фінішне оздоблення.

Замовити зворотній дзвінок