Телефон для зв’язку
+38 (097) 222 77 79
Записатись на візит
Меню

Звіт про хід будівництва ЖК «City Park ІІ черга» від 15 липня 2022 року

Розповідаємо, як минув місяць на будівельному майданчику ЖК City Park II черга

У першому будинку завершуємо зведення зовнішніх та внутрішніх стін на 16 поверсі, а також на цокольному поверсі. Завершуємо монтаж віконних конструкцій: залишилось встановити на одному 16 поверсі. Залили стяжку на покрівлі та завершуємо її утеплення. Продовжуємо влаштування внутрішніх інженерних комунікацій на 14 поверсі.

В другому будинку завершуємо фарбування фасадів. Встановили всі квартирні двері. Почали оздоблення МЗК. Завершили монтаж ліфтового обладнання Otis. Завершили заливати стяжку у квартирах. Розпочали влаштування вхідної групи.

В третьому будинку тривають фасадні роботи: утеплення мінватою, штукатурка, фарбування. Розпочали заливати стяжку у квартирах — роботи тривають на 10 поверсі. Залили стяжку на покрівлі. Встановлюємо двері в холодних переходах. Виконуємо стяжку в МЗК та готуємось до укладання плитки на підлозі. Розпочали прокладання внутрішніх інженерних комунікацій.

В четвертому будинку завершуємо фінальне оздоблення вхідної групи: тут виконали світловий дизайн на стелі, поклали дизайнерську плитку на стінах та підлозі. В будинку завершили оздоблення МЗК: пофарбували всі стіни, нанесли навігаційну розмітку та брендування, встановили освітлення. Навколо ліфтів влаштували накладки. В будинку під'єднали світло. Тривають роботи із прокладання систем каналізації. 

На будмайданчику розібрали будівельний кран. 

Замовити зворотній дзвінок