Телефон для зв’язку
+38 (097) 222 77 79
Записатись на візит
Меню

Звіт про хід будівництва ЖК «City Park ІІ черга» від 15 серпня 2022 року

 

Розповідаємо, як минув місяць на будівельному майданчику ЖК City Park II черга

У першому будинку стіни та віконні конструкції житлової частини готові на 100%. Розпочали фасадні роботи: утеплюємо фасади мінеральною ватою. Тривають роботи із монтажу ліфтового обладнання: встановили напрямні елементи та першу кабіну ліфта. Тривають роботи із укладання другого шару гідроізоляції на покрівлі. Продовжуємо влаштування внутрішніх інженерних комунікацій. Продовжуємо залиття стяжки в квартирах на 14 поверсі. Триває оздоблення стін МЗК на 12 поверсі, укладання плитки в МЗК на 9 поверсі. Завершили встановлення всіх дверей в холодних переходах.

В другому будинку завершуємо фарбування фасадів. Завершуємо оздоблення МЗК. Завершили влаштування покрівлі. Розпочали оздоблення вхідної групи: тут укладаємо плитку на підлозі та стінах згідно дизайн-плану. Монтуємо відливи на вікнах.

В третьому будинку завершуємо фасадні роботи. Триває залиття стяжки в квартирах — роботи тривають одночасно на 14 та 16 поверхах. Змонтували всі двері в холодних переходах. Триває оздоблення стін МЗК на 13 поверсі, укладання плитки в МЗК на 12 поверсі.Триває прокладання внутрішніх інженерних комунікацій та монтаж ніш під комунікації.

В четвертому будинку завершили будівельні роботи. Біля будинку розпочали роботи з благоустрою. Тут провели підготовчі земляні роботи. Після чого розпочали укладати тротуарну плитку в пішохідних зонах.

На будмайданчику розібрали баштовий кран. 

На території комплексу тривають роботи із прокладання електропостачання до 1, 2 та 3-го будинків. До 4-го будинку вже провели.

В комплексі розпочали роботи із благоустрою прибудинкової території: виконуємо земельні роботи як підготовчий етап до влаштування під’їзду до будинків; укладаємо тротуарну плитку в пішохідних зонах біля 4-го будинку; заливаємо підпірну стіну між першою та другою чергами.

Замовити зворотній дзвінок