Телефон для зв’язку
+38 (097) 222 77 79
Записатись на візит
Меню

 

Фотозвіт з будівництва ЖК City Park II черга від 15 вересня 2022 року

У першому будинку підходять до завершення фасадні роботи. Завершили роботи із монтажу ліфтового обладнання. Продовжуємо влаштування внутрішніх інженерних комунікацій. Завершили залиття стяжки у квартирах. Триває оздоблення стін  у МЗК. Продовжуємо штукатурити сходову клітину.

У другому будинку завершили фарбування фасадів. Завершили оздоблення МЗК. Завершуємо влаштування вхідної групи. Завершили монтаж віконних відливів. Продовжуємо влаштування протипожежної сигналізації.

У третьому будинку завершили фасадні роботи. Завершили залиття стяжки у квартирах. Завершили укладання плитки в МЗК. Завершили монтаж ніш під комунікації. Завершуємо монтаж квартирних дверей. Продовжуємо укладати плитку на сходовій клітині. Розпочали фарбувати МЗК. Продовжуємо влаштування вхідної групи. Завершили монтаж поручнів на сходовій клітині.

У четвертому будинку завершуємо фасадні роботи 1 поверху.

На території комплексу тривають роботи із прокладання електрокабелів до 1, 2 та 3-го будинків та зливової каналізації. Продовжуємо влаштування благоустрою прибудинкової території: виконуємо земляні роботи та підготовку до укладання тротуарної плитки навколо будинків; розпочали перший етап озеленення.

Замовити зворотній дзвінок